Du har alltid ångerrätt och bytesrätt för en vara. Vid en retur av dessa skäl, gäller att varan ska vara oanvänd och returneras i samma skick och i sin originalförpackning, som vid mottagandet. Även all övrig information som kan ha medföljt varan ska återsändas (t ex hangtags, produktinformation).

 

Hur gör jag en retur på varor köpta i Avignons webbutik?

1. Fyll i 2. Packa 3. Skicka

1. Fyll i returformuläret som medföljer din leverans.
2. Lägg returformuläret i paketet.
3. Återanvänd gärna ursprungskartongen eller påsen.
4. Förslut ditt paket ordentligt och skriv returadressen till Avignon på paketet. (Avignon AB, Hansellisgatan 10, 754 50 Uppsala)
5. Lämna in paketet hos ombud.

OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Behåll ditt inlämningskvitto och notera kolli-ID för eventuell spårning av paketet. Produkter kan inte returneras som postförskott eller efterkrav. Gäller returen en reklamation, läs hur du gör här. (Länk till reklamationshanteringen)

Bekräftelse och återbetalning

Det kan ta upp till 3 helgfria vardagar för vårt lager att behandla din retur efter att den inkommit till vårt lager. Du meddelas via mejl när din retur behandlas. Så snart din retur är behandlad och godkänd blir du återbetalad, vilket sker genom Klarna till samma betalningsalternativ du betalade ordern med.

 

Hur gör jag ett byte?

1. Fyll i 2. Packa 3. Skicka

1. Lägg en ny order i webbutiken på den varan du vill byta till.
2. Fyll i returformuläret som medföljer din leverans.
3. Lägg returformuläret i paketet.
4. Återanvänd gärna ursprungskartongen eller påsen.
5. Förslut ditt paket ordentligt och skriv returadressen till Avignon på paketet. (Avignon AB, Hansellisgatan 10, 754 50 Uppsala)
6. Lämna in paketet hos ombud.

OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer till oss. Behåll ditt inlämningskvitto och notera kolli-ID för eventuell spårning av paketet.Produkter kan inte returneras som postförskott eller efterkrav. Gäller bytet en reklamation, läs hur du gör här. (Länk till reklamationshanteringen)

Bekräftelse och återbetalning

Det kan ta upp till 3 helgfria vardagar för vårt lager att behandla din retur efter att den inkommit till vårt lager. Du meddelas via mejl när din retur behandlas. Så snart din retur är behandlad och godkänd blir du återbetalad, vilket sker genom Klarna till samma betalningsalternativ du betalade ordern med. Ditt byte kommer att hanteras som en retur och dina pengar returneras via Klarna, se informationen för Retur. Om du gjort ett nytt köp för att ersätta varan, hanteras det som en ny order.

Returadress

Avignon AB
Hansellisgatan 10
754 50 Uppsala