Hem » SULOR » Air flow 2-2.5 mm.
  • Air flow 2-2.5 mm.

Air flow 2-2.5 mm.

1 2 3 4 5
(4.8/5) Baserat på 35 betyg.

Beskrivning

Air-Flow är en helt unik iläggssula. Med inbyggda luftkuddar för att ge dynamisk stötdämpning och avlastning för hela kroppen samt anpassa stödet för just din hålfot.

Stötdämpande damsula för alla situationer. Den extremt tunna konstruktionen tar minimalt med plats utan att påverka stötdämpningen över hela foten. Air-Flow har en patenterad teknik, som gör den unik på marknaden. Idag finns ingen sula som kan mäta sig med denna dynamik, varken i teknik eller funktion. Air-Flow har en otroligt slitstark luftkudde inbyggd i hälpartiet, som tar emot och dämpar din kroppsvikt vid belastningen i varje steg. Luftkudden i hälen har sedan kanaler som leder vidare en del av luften till sulans andra luftkudde under hålfoten. Hålfotens luftkudde är smart uppbyggd med tre olika stora luftkammare. En stor i mitten där hålfoten är som högst och två mindre kammare, på vardera sidan om den större kammaren, där hålfoten planar ut med foten. Allt för att ge den perfekta avlastningen, som annars endast går att få om du gör formgjutna sulor.

Den vanligaste sulan idag har en statisk stötdämpning. Du lägger din fot på sulan och det som rör sig är din fot. Med Air-Flow-sulan kommer får du en helt annan upplevelse, med sin dynamik i luftkuddarna, ger den dig en skjuts framåt i varje steg och ger en känsla av massage och aktivitet under foten. Här interagerar din fot och sulan med varandra.

Air-Flows teknik är byggd på stötdämpande PU, för att ge stötdämpning över hela sulans yta. Runt hälen och mellanfoten sitter ett extra hårt skal tillverkat av Hytrel® , för att ge extra stöd för hälen samt öka stabiliteten i sulan. Sulan har även extra stötdämpning över framfoten med hjälp av det extremt stötdämpande materialet Poron®.

Air-Flow är endast 2,5 mm tunn och fungerar utmärkt i dom flesta typer av skor. Dessutom perfekt stöd i ett par Converse, då kan man shoppa skönt hela dagen. För träningsskor, kängor och stövlar, där det finns en löstagbar innersula att byta ut, finns en något kraftigare Air-Flow på 4,5 mm.
Air-Flow 2.5 finns i 3 storlekar (36-37,5 38-39,5 40-41,5) och går utmärkt att klippa till med en vass sax framtill av sulan för att ge en perfekt passform. Detta görs enklast genom att ta ut den befintliga sulan ur skorna, för att använda som mall när du klipper.

Hur fungerar det? Se videon.

 

360 Fullskärm

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Specifikationer

  • Finns i storlekarna: - EUR 36-37.5/UK 3-4 - EUR 38-39.5/UK 5-6 - EUR 40-41.5/UK 6.5-7
  • Tjocklek: 2-2.5 mm.
  • Artikelnr: 181. Air Flow 2.5.
  • Rek. pris: 395

360 Bild