Hem » STÖVLAR » BALDER
  • BALDER

BALDER

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 13 betyg.

Beskrivning

Neoprenstövel Balder - halvhög stövel med mjukt fleecefoder

Balder är en helt ny typ av stövel som underlättar användning i kombination med byxor och annan utrustning. Balder är en Neoprenstövel vilket innebär att fotdelen i stöveln är helt täckt med naturgummi medans det halvhöga stövelskaftet är tillverkad av värmeisolerande Neopren. Neopren är en gummitextil med liknande egenskaper som vanligt textil men med helt unika värmeisolerande egenskaper. Neopren isolerar kroppsvärmen runt foten och säkerställer en varm och behaglig upplevelse.

Balder har även ett mjukt ytterligare värmeisolerande innerfoder tillverkad av luftig fleece. Kombination av Neopren- och fleecefodret ger en riktigt varm och behagligt smidig stövel med ett brett användningsområde.

Den gummibeklädda fotdelen i Balder är helt vattentät och stöveln har även ett högre gummiskikt som sträcker sig upp förbi ankeln för att med säkerhet ge en vattentät stövel.

Balder har även en grovmönstrad fotdel som säkerställer ett extra bra fäste på ojämna och halare underlag. Tack vare materialval är Balder extra lätt vilket gör stöveln ännu mera bekväm att använda för vardagligt användande.

Balder har utrustats med reflexmönster upptill på stövelskaftet för att förbättra säkerheten och synbarheten under årets mörkare årstider.

Balder är en unisex stövel som passar lika bra för män som kvinnor och finns i storlekarna från 35 – 47

360 Fullskärm

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

MyPb
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Specifikationer

  • Finns i storlekarna: 35-47
  • Artikelnr: 616
  • Material: neopren, fleece, gummi
  • Färg: svart
  • Rek. pris: 795

360 Bild