Hem » STÖVLAR » Haga. Vibram.
  • Haga. Vibram.
  • Haga. Vibram.
  • Haga. Vibram.
  • Haga. Vibram.

Haga. Vibram.

1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 46 betyg.

Beskrivning

STILREN GUMMISTÖVEL

Gummistövel HAGA är en förstklassig gummistövel helt tillverkad av naturgummi med ett extremt brett användningsområde.

Haga kombinerar extrem följsamhet med en extra stabil och vridstyv stövel vilket gör stöveln till ett självklart val för mera krävande användning och belastning vilket ger en funktion som fungerar optimalt för att gå långa sträckor med både på ojämnt underlag i skog och mark som såväl användning i stadsmiljö.

Hagas unika konstruktion av mjukt och följsamt naturgummi ger minimal känsla av stöveln över foten underbenet vid användning och belastning. Stövelskaftet är anatomiskt format med en smalare midja runt nedre delen av underbenet. Den anatomiska formen på stövelskaftet ger extra bra passform och komfort även för användare med mera muskulärt utvecklade vadet och underben.

Haga är utrustad med en högfunktionell Vibramsula som bidrar till ytterligare stabilitet, kontroll av foten vid användning. Vibramsulans vridstyvhet hjälper till att stabilisera mellanfoten och framfoten på precis amma sätt som en vandrarkänga stabiliserar foten vid belastning och gör gummistövel Haga till ett högfunktionellt alternativ för den som ställer höga krav på funktion vid längre användning och vandring.
Runt foten är även Haga förstärkt med flera lager av gummi, gummiförstärkningen bidrar till att foten fixeras ytterligare i stöveln. Den extra fixeringen av foten i kombination med den vridstyva Vibramsulan ger en gummistövel med helt unika stabiliserande egenskaper.

VIBRAM sulan är extra grovmönstrad för att alltid ge bästa möjliga grepp vid användning på hala eller blöta underlag. Kombinationen av grepp, fäste och broms i sulans mönster säkerställer ett optimalt fäste på de flesta underlagen.

Haga är tillverkad med en normal läst. Mellansulan i Haga är tillverkad med extra stötdämpning för att ge ett mjukare steg vid tyngre belastning.
För ytterligare dämpning har Haga en fast Neoprenesula som bidrar till effektiv tryckavlastning vid belastning.

Gummistövel Haga är handtillverkad i Europa av naturgummi med unika egenskaper för extra stabilitet av foten, 100% vattentäthet och optimal följsamhet.

360 Fullskärm

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Specifikationer

  • Finns i storlekarna: 37-47
  • Artikelnr: 633
  • Innermått. Storlek/mm: 37/244 38/252 39/259 40/265 41/270 42/276 43/285 44/290 45/295 46/301 47/307
  • Material: naturgummi, sula VIBRAM®, innersula fast neopren
  • Färg: olive
  • Rek. pris: 1295

360 Bild