Hem » STÖVLAR » LOGG
  • LOGG

LOGG

1 2 3 4 5
(4.3/5) Baserat på 36 betyg.

Beskrivning

Gummistövel LOGG är en neoprenfodrad gummistövel med en mjuk stötdämpande bottensula tillverkad av formstabil mjuk PU.

LOGG kombinerar en modern design med snygga detaljer med en funktionell stövel perfekt för året-runt användning, stövelns konstruktion säkerställer optimal komfort med unik funktion.
Gummistöveln är tillverkad av 1,3 mm tunt naturgummi för optimal följsamhet i stövelskaftet. Ju högre följsamhet och tunnare material bidrar till en ”normal” upplevelse runt ankeln trots det höga stövelskaftet.
Logg har ett värmeisolerande 4 mm tjockt neoprenfoder som täcker hela insidan av stöveln. Fodret säkerställer en varm och skön fot vid lägre temperaturer. Logg är dock inte en vinterstövel vilket gör att den inte lämpar sig för de kallaste årstiderna.

Gummistövel Logg har en unik funktion, fixeringsband som säkerställer extra bra fixering av foten i skon. Fixeringen är en viktig del för brukarkomforten och bidrar även till att minska risken för skav och obehag orsakat av fotensrörelsen i stöveln vid normal användning. Fixeringsbandet är ett extra förstärkt band placerat i mellan stövelns naturgummi och neprenfoder. Bandet är placerat över vristen och säkerställer extra effektiv fixering av foten vid normalt gång. Fixbandet är ett mjukt högelastiskt band som ökar kompressionen över fotryggen och bidrar att foten hålls kvar mot stövelns stabiliserande bottensula vid normal belastning och gång.

Bottensulan i LOGG är tillverkad för att likna egenskaperna i en vanlig sko med en kombination av stötdämpning och stöd för hela foten för att kunna använda LOGG under längre perioder med mycket gång. Bottensulans konstruktion stödjer häl, mellanfot och underlättar avvecklingen av steget tack vare den integrerade framfotsrullen.

Kombinationen av det mjuka naturgummit och den stabila bottensula ger en oerhört uppskattad stövel som fungerar lika bra för jakt som den längre söndagspromenaden i skor och mark.

 

 

360 Fullskärm

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

hTKB
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Specifikationer

  • Finns i storlekarna: 36-48
  • Artikelnr: 651
  • Innermått. Storlek/mm: 36/230 37/235 38/244 39/249 40/255 41/261 42/266 43/273 44/284 45/290 46/301 47/308 48/313
  • Material: gummi
  • Färg: Grön
  • Rek. pris: 1095

360 Bild

Du kanske också är intresserad av

  • Tar hand om gummit i dina stövlar.
    Art nr. 179