Hem » Skovård/Klädvård » Tech-tvätt

Tech-tvätt

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 4 betyg.
149 kr
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

Milt rengöringsmedel för att upprätthålla de specifika kraven i material som andas och är vattentätt, som hard- och softshell.

Så här gör du. Skaka väl före användning. Rengör tvättmedelsbehållaren ordentligt från rester av tvättmedel. Lägg plaggen i tvättmaskinen och 40 ml Tech-tvätt i den rengjorda behållaren för tvättmedel. Använd sedan 30- eller 40-gradersprogrammet enligt den tvättinstruktion som finns i plagget. Vid svåra fläckar, förbehandla dem med outspädd Tech-tvätt.
Vid handtvätt. Ta 20 ml till 10 liter vatten. Doppa ordentligt i blandningen och sköljd sedan väl i rent vatten. 
Använd torktumlare på låg temperatur, kontrollera tvättrådet i plagget, eller torka på tvättstreck. Vrid inte ur plagget, låt dropptorka.
Tips. Knyt ihop ärmar eller ben, för att undvika att de vänds ut och in. Stäng dragkedjor och kardborrefästningar.

De aktiva ämnena i denna produkt följer de kriterier som gäller för nedbrytbara ämnen (ECno 648/2004). Innehåller inga blekämnen.

VARNING! Är skadligt för dina ögon. Om vätskan kommer i kontakt med ögonen, skölj omedelbart med mycket vatten och uppsök sjukvården. Om ni svalt vätska, framkalla inte kräkningar. Uppsök sjukvården omedelbart och ta med flaskan med TECH tvätt. Förvaras oåtkomligt för barn.

Innehåller nedbrytbara ämnen enligt ECno 648/2004. Innehåller inga blekämnen.

Artnr 169. Tech-tvätt. 300 ml.

 

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Dela