Hem » STÖVLAR » Wirå mid. Gummistövel.
  • Wirå mid. Gummistövel.

Wirå mid. Gummistövel.

1 2 3 4 5
(4.8/5) Baserat på 17 betyg.

Beskrivning

Prisvärd gummistövel för allround användaren

Gummistövel Wirå är en funktionell klassisk stövel med ett väldigt brett användningsområde tillverkad av mjukt naturgummi i en slät svart modell. Den släta modellen ger extremt enkel rengöring av stöveln efter användning.
Gummistövel Wirå är en tillverkad i en medelhög modell med snörning framtill, det medelhöga skaftet och snörningen underlättar av och påtagning. Snörningen ger även möjlighet att reglera omkretsmåttet runt underbenet för att förbättra fixeringen av stöveln samt ytterligare förhindrar att föremål åker ned i stöveln vid användning.

Gummistövel Wirå är tillverkad med extra förstärkning runt hela foten. Förstärkningen säkerställer ytterligare stöd runt hela foten och bidrar till att gummistöveln sitter på foten bättre vid användning.
Wirå har en tunn uttagbar iläggssula som ger lätt stötdämpning och komfort vid användning. Iläggsulan kan tas ut efter en dags användning och underlättar rengöring och torkning av stöveln.

Wirå har en grovmönstrad yttersula tillverkad av slitstarkt gummi som säkerställer slitstyrka och fäste vid användning.
Wirås hälparti och stövelskaft är utrustat ett inmonterat reflexband för ökad synbarhet och säkerhet vid användning.
Wirå finns i storlekarna 38-47 och är av en unisex modell som passar lika bra för män som kvinnor med behov av en enkel, komfortabel stövel för ett extremt brett användningsområde.

 

360 Fullskärm

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Specifikationer

  • Finns i storlekarna: 38-47
  • Artikelnr: 682
  • Material: gummi
  • Övrigt: 35 cm (i storlek 43)
  • Färg: svart
  • Rek. pris: 595

360 Bild