Axis

1 2 3 4 5
(4.7/5) Baserat på 51 betyg.
999 kr
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

VÄRMESKYDD AXEL

Laddning med Powerbank 5V 3000mAh.

Vid trött och värkande axel, sträckning eller artros, ger denna extravärme smärtlindring och påskyndar läkning.
Värme stimulerar blodcirkulationen och ger mer syre till cellerna och smärtan försvinner. Värme gör muskel och mjukdelar mjukare och smidigare. En ökad cirkulation främjar läkningen av eventuell skada, muskelvärk och lindrar smärtan vid artros.

Axelskyddet är gjort i värmande neoprenmaterial med punktvärme över axeln med hjälp av en Powerbank 5V 3000mAh. Med enkelt knapptryck kan värmen växla mellan 3 värmelägen: grönt (40 grader), orange (50 grader) och rött (60 grader).

Axelskyddet i neopren spänns enkelt runt kroppen med kardborrfästning. På neoprenet sitter en ficka med en USB-koppling, som kopplas till Powerbanken, vilken sedan läggs i fickan som finns på skyddet. AV- och PÅ-knappen sitter lätt åtkomlig. Med enkla tryck kan sedan värmenivå bestämmas, genom att växla mellan 3 värmelägen: grönt (40 grader), orange (50 grader) och rött (60 grader).

Axelskyddet levereras komplett med Powerbank 5V 3000mAh för USB. Laddare för 220V medföljer.

Något att tänka på. Om man använder värme för tidigt efter en akut skada så kan det orsaka att svullnaden, inflammationen och skadans omfattning blir större. Värme fungerar bäst efter de första 48 timmarna efter att man har fått ont. Värmen vidgar blodkärlen, så att mer blod kommer till området och reparerar eventuella skador.

Avsedd att användas vid kortvariga besvär som är övergående eller för att lindra värk som uppstår vid t ex kyla. Vid bestående problem, eller om det skulle förvärras, kontakta en läkare.

Läs mer

Specifikationer

  • Finns i storlekarna: En storlek
  • Artikelnr: 1320
  • Material: Neopren
  • Färg: Svart

Omdöme

Dela