Hem » Skovård/Klädvård » Duntvätt

Duntvätt

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 2 betyg.
249 kr
Lagerstatus: I lager

Beskrivning

Duntvätt bevarar luftighet och ger ventilation.

Snabb dun-tvätt rengör material som kläder och sovsäckar, håller dunet friskt och mjukt, förhindrar utveckling av klumpar och applicerar ett lager vax igen. Dunmaterialet bevarar sin luftighet och ger ventilation.

Användningsinstruktioner; Skaka flaskan väl, ta bort rengöringsmedel noggrant från tvålmaskinens tvålbehållare. Sätt 50 ml. lock med nedtvätt (för 1 plagg) och 125 ml. för en sovsäck med dun i tvålbehållaren och välj ett tvättprogram för 30 ° C för fina tyger; Se alltid först tvättinstruktionerna på textiletiketten. Använd 50 ml till cirka 25 liter vatten för handtvätt. Det kan vara användbart att fästa en ärm eller ben på den andra för att stoppa att kläderna vänder ut och in under behandlingen; nära blixtlås och kardborrband. Skölj noggrant för att helt ta bort tvättmedel. Snurr-torka materialet tills dropptorka, eller om du använder en torktumlare, använd lägsta temperaturinställning och lägg till en gammal tennissko eller tennisbollar för att jämnt dela ner den. Lägg artiklarna ut på en klädhäst och skaka dem regelbundet för en bra uppdelning av fibern.

Varning Risk för allvarliga ögonskador. Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med mycket vatten och kontakta läkare. Vid förtäring, framkalla inte kräkning: kontakta omedelbart läkare och visa denna behållare eller etikett.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Dela