Byte & Retur | Avignon - Swedish Footwear

Du har alltid ångerrätt och bytesrätt för en vara. Vid en retur av dessa skäl, gäller att varan ska vara oanvänd och returneras i samma skick och i sin originalförpackning, som vid mottagandet. Även all övrig information som kan ha medföljt varan ska återsändas (t ex hangtags, produktinformation).

 

Hur gör jag en retur på varor köpta i Avignons webbutik?

1. Fyll i 2. Packa 3. Skicka

1. Fyll i returformuläret som medföljer din leverans.
2. Lägg returformuläret i paketet.
3. Återanvänd gärna ursprungskartongen eller påsen.
4. Förslut ditt paket ordentligt och fyll i returformuläret för att få en retursedel mailad eller maila oss på kundtjanst@avignon.se för att få en retursedel.
5. Lämna in paketet hos ett DHL ombud.

OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Behåll ditt inlämningskvitto och notera kolli-ID för eventuell spårning av paketet. Produkter kan inte returneras som postförskott eller efterkrav. Gäller returen en reklamation, läs hur du gör här. (Köpvillkor)

Bekräftelse och återbetalning

Det kan ta upp till 3 helgfria vardagar för vårt lager att behandla din retur efter att den inkommit till vårt lager. Du meddelas via mejl när din retur behandlas. Så snart din retur är behandlad och godkänd blir du återbetalad, vilket sker genom Klarna till samma betalningsalternativ du betalade ordern med.

 

Hur gör jag ett byte?

1. Fyll i 2. Packa 3. Skicka

1. Lägg en ny beställning på den vara du vill byta till för att snabbast få den vara du önskar byta till.
Annars sker utskick av ny vara när vi mottagit returen och följt anvisningarna på returformuläret.
2. Fyll i returformuläret som medföljer din leverans.
3. Lägg returformuläret i paketet.
4. Återanvänd gärna ursprungskartongen eller påsen.
4. Förslut ditt paket ordentligt och fyll i returformuläret för att få en retursedel mailad eller maila oss på kundtjanst@avignon.se för att få en retursedel.
5. Lämna in paketet hos ett DHL ombud.

OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer till oss. Behåll ditt inlämningskvitto och notera kolli-ID för eventuell spårning av paketet.Produkter kan inte returneras som postförskott eller efterkrav. Gäller bytet en reklamation, läs hur du gör här. (Köpvillkor)

Bekräftelse och återbetalning

Det kan ta upp till 3 helgfria vardagar för vårt lager att behandla din retur efter att den inkommit till vårt lager. Du meddelas via mejl när din retur behandlas. Så snart din retur är behandlad och godkänd blir du återbetalad, vilket sker genom Klarna till samma betalningsalternativ du betalade ordern med. Ditt byte kommer att hanteras som en retur och dina pengar returneras via Klarna, se informationen för Retur. Om du gjort ett nytt köp för att ersätta varan, hanteras det som en ny order.

Returadress

Avignon AB
Hansellisgatan 10
754 50 Uppsala

Returformulär
Här kan du anmäla att du gör en retur hos Avignon (är det ett byte behöver du göra en ny order för att få varan du vill byta till). Genom att fylla i detta formulär anmäler din retur. Invänta svar för att få en retursedel skickad till den mailadress som du angett i din order. Vid beställning av en fraktsedel tillkommer en administrativ avgift på 59 SEK. Har du betalat med faktura via Klarna kan det vara bra om du kontaktar klarna för att pausa fakturan till returen är klart.

**ANVÄND INTE DETTA FORMULÄR VID REKLAMATION.**
Ange ditt ordernummer: *
Mailadress att nå dig på: *
Vilken vara du skickar tillbaka: *
Varför vill du skicka tillbaka varan: *
Övriga kommentarer :